Yoan Hristov Baurenski

Biografie

Yoan Hristov Baurenski is een 19-jarige voetballer uit Bulgarije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Yoan speelde was Beroe - Botev Vratsa op 2021-08-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yoan Hristov Baurenski in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yoan Hristov Baurenski in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yoan Hristov Baurenski in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yoan Hristov Baurenski een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yoan Hristov Baurenski een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yoan Hristov Baurenski

Bekijk de matchen en statistieken van Yoan Hristov Baurenski. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yoan Hristov Baurenski hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yoan

Achternaam

Hristov Baurenski

Voetbalclub

Positie

Middenvelder

Leeftijd

19 jaar

Geboortedatum

2001-10-25

Geboorteland

Bulgarije

Nationaliteit

Bulgarije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yoan Hristov Baurenski mee voetbalt bij Botev Vratsa, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook