Yesus Segundo Cabrera Ramírez

Biografie

Yesus Segundo Cabrera Ramírez is een 33-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Yesus Segundo speelde was Deportivo Pereira - Fortaleza FC op 2024-02-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yesus Segundo Cabrera Ramírez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yesus Segundo Cabrera Ramírez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yesus Segundo Cabrera Ramírez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yesus Segundo Cabrera Ramírez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yesus Segundo Cabrera Ramírez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yesus Segundo Cabrera Ramírez

Bekijk de matchen en statistieken van Yesus Segundo Cabrera Ramírez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yesus Segundo Cabrera Ramírez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yesus Segundo

Achternaam

Cabrera Ramírez

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-09-15

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cartagena

Afkomst

Colombia

Lengte

169 cm

Gewicht

62 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yesus Segundo Cabrera Ramírez mee voetbalt bij Deportivo Pereira, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook