Yeison Abelardo Súarez Vásquez

Biografie

Yeison Abelardo Súarez Vásquez is een 26-jarige voetballer uit Colombia die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Yeison Abelardo speelde was Once Caldas - Deportivo Pereira op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yeison Abelardo Súarez Vásquez in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yeison Abelardo Súarez Vásquez in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yeison Abelardo Súarez Vásquez in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yeison Abelardo Súarez Vásquez een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yeison Abelardo Súarez Vásquez een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yeison Abelardo Súarez Vásquez

Bekijk de matchen en statistieken van Yeison Abelardo Súarez Vásquez. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yeison Abelardo Súarez Vásquez hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yeison Abelardo

Achternaam

Súarez Vásquez

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-07-08

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Cali

Afkomst

Colombia

Lengte

174 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yeison Abelardo Súarez Vásquez mee voetbalt bij Deportivo Pereira, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook