Yanniel Alberto Hernández D'Elias

Biografie

Yanniel Alberto Hernández D'Elias is een 26-jarige voetballer uit Venezuela die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Yanniel Alberto speelde was Deportivo Tachira FC - Club Nacional op 2024-05-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Yanniel Alberto Hernández D'Elias in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Yanniel Alberto Hernández D'Elias in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Yanniel Alberto Hernández D'Elias in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Yanniel Alberto Hernández D'Elias een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Yanniel Alberto Hernández D'Elias een assist heeft gegeven in de match.

Stats Yanniel Alberto Hernández D'Elias

Bekijk de matchen en statistieken van Yanniel Alberto Hernández D'Elias. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Yanniel Alberto Hernández D'Elias hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Yanniel Alberto

Achternaam

Hernández D'Elias

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

26 jaar

Geboortedatum

1997-06-10

Geboorteland

Venezuela

Afkomst

Venezuela

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Yanniel Alberto Hernández D'Elias mee voetbalt bij Deportivo Tachira FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook