Xabier Etxeita Gorritxategi

Biografie

Xabier Etxeita Gorritxategi is een 36-jarige voetballer uit Spanje die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Xabier speelde was Levante - Amorebieta op 2024-04-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Xabier Etxeita Gorritxategi in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Xabier Etxeita Gorritxategi in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Xabier Etxeita Gorritxategi in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Xabier Etxeita Gorritxategi een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Xabier Etxeita Gorritxategi een assist heeft gegeven in de match.

Stats Xabier Etxeita Gorritxategi

Bekijk de matchen en statistieken van Xabier Etxeita Gorritxategi. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Xabier Etxeita Gorritxategi hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Xabier

Achternaam

Etxeita Gorritxategi

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-10-31

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Amorebieta

Afkomst

Spanje

Lengte

186 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Xabier Etxeita Gorritxategi mee voetbalt bij Amorebieta, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook