Wilson Migueis Manafá Jancó

Biografie

Wilson Migueis Manafá Jancó is een 29-jarige voetballer uit Portugal die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Wilson Migueis speelde was Shanghai Shenhua - Changchun Yatai op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wilson Migueis Manafá Jancó in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wilson Migueis Manafá Jancó in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wilson Migueis Manafá Jancó in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wilson Migueis Manafá Jancó een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wilson Migueis Manafá Jancó een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wilson Migueis Manafá Jancó

Bekijk de matchen en statistieken van Wilson Migueis Manafá Jancó. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wilson Migueis Manafá Jancó hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wilson Migueis

Achternaam

Manafá Jancó

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-07-23

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Oliveira do Bairro

Afkomst

Portugal

Lengte

174 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wilson Migueis Manafá Jancó mee voetbalt bij Granada CF, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook