Willy Afonso Semedo Johnson

Biografie

Willy Afonso Semedo Johnson is een 29-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Willy Afonso speelde was Al-Faisaly FC - Foolad FC op 2023-02-20.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Willy Afonso Semedo Johnson in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Willy Afonso Semedo Johnson in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Willy Afonso Semedo Johnson in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Willy Afonso Semedo Johnson een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Willy Afonso Semedo Johnson een assist heeft gegeven in de match.

Stats Willy Afonso Semedo Johnson

Bekijk de matchen en statistieken van Willy Afonso Semedo Johnson. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Willy Afonso Semedo Johnson hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Willy Afonso

Achternaam

Semedo Johnson

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-04-27

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Paris

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

185 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Willy Afonso Semedo Johnson mee voetbalt bij Pafos, Cape Verde Islands, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook