William Matheus da Silva

Biografie

William Matheus da Silva is een 32-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die William Matheus speelde was Bragantino - Juventude op 2022-07-31.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij William Matheus da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat William Matheus da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij William Matheus da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat William Matheus da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat William Matheus da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats William Matheus da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van William Matheus da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor William Matheus da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

William Matheus

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1990-04-02

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

187 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar William Matheus da Silva mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook