Willem Pierre-Charles

Biografie

Willem Pierre-Charles is een 29-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Willem speelde was Reims Sainte-Anne - Dunkerque op 2019-12-08.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Willem Pierre-Charles in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Willem Pierre-Charles in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Willem Pierre-Charles in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Willem Pierre-Charles een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Willem Pierre-Charles een assist heeft gegeven in de match.

Stats Willem Pierre-Charles

Bekijk de matchen en statistieken van Willem Pierre-Charles. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Willem Pierre-Charles hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Willem

Achternaam

Pierre-Charles

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1993-11-26

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Levallois Perret

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

185 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Willem Pierre-Charles mee voetbalt bij RAAL La Louvière, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook