Wilfried Stephane Singo

Biografie

Wilfried Stephane Singo is een 22-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Wilfried Stephane speelde was Paris Saint Germain - Monaco op 2023-11-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wilfried Stephane Singo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wilfried Stephane Singo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wilfried Stephane Singo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wilfried Stephane Singo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wilfried Stephane Singo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wilfried Stephane Singo

Bekijk de matchen en statistieken van Wilfried Stephane Singo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wilfried Stephane Singo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wilfried Stephane

Achternaam

Singo

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-12-25

Geboorteland

Ivoorkust

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

190 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wilfried Stephane Singo mee voetbalt bij Monaco, Ivory Coast, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook