Wilfried Guemiand Bony

Biografie

Wilfried Guemiand Bony is een 34-jarige voetballer uit Ivoorkust die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Wilfried Guemiand speelde was Always Ready - Magallanes op 2023-03-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wilfried Guemiand Bony in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wilfried Guemiand Bony in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wilfried Guemiand Bony in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wilfried Guemiand Bony een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wilfried Guemiand Bony een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wilfried Guemiand Bony

Bekijk de matchen en statistieken van Wilfried Guemiand Bony. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wilfried Guemiand Bony hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wilfried Guemiand

Achternaam

Bony

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1988-12-10

Geboorteland

Ivoorkust

Geboorteplaats

Bingerville

Afkomst

Ivoorkust

Lengte

182 cm

Gewicht

88 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wilfried Guemiand Bony mee voetbalt bij Ivory Coast, Always Ready, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook