Wesley Ribeiro Silva

Biografie

Wesley Ribeiro Silva is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Wesley speelde was Juventude - Internacional op 2024-07-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wesley Ribeiro Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wesley Ribeiro Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wesley Ribeiro Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wesley Ribeiro Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wesley Ribeiro Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wesley Ribeiro Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Wesley Ribeiro Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wesley Ribeiro Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wesley

Achternaam

Ribeiro Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1999-03-30

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Salvador

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

64 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wesley Ribeiro Silva mee voetbalt bij Cruzeiro, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook