Welton Felipe Paragua de Melo

Biografie

Welton Felipe Paragua de Melo is een 25-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Welton Felipe speelde was Levski Sofia - Slavia Sofia op 2022-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Welton Felipe Paragua de Melo in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Welton Felipe Paragua de Melo in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Welton Felipe Paragua de Melo in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Welton Felipe Paragua de Melo een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Welton Felipe Paragua de Melo een assist heeft gegeven in de match.

Stats Welton Felipe Paragua de Melo

Bekijk de matchen en statistieken van Welton Felipe Paragua de Melo. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Welton Felipe Paragua de Melo hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Welton Felipe

Achternaam

Paragua de Melo

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1997-08-06

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Paranavaí

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Welton Felipe Paragua de Melo mee voetbalt bij Levski Sofia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook