Wellington Aparecido Martins

Biografie

Wellington Aparecido Martins is een 31-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Wellington speelde was Fortaleza EC - Fluminense op 2022-05-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wellington Aparecido Martins in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wellington Aparecido Martins in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wellington Aparecido Martins in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wellington Aparecido Martins een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wellington Aparecido Martins een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wellington Aparecido Martins

Bekijk de matchen en statistieken van Wellington Aparecido Martins. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wellington Aparecido Martins hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wellington

Achternaam

Aparecido Martins

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1991-01-28

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Paulo

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

171 cm

Gewicht

69 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wellington Aparecido Martins mee voetbalt bij Fluminense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook