Wanderson Maciel Sousa Campos

Biografie

Wanderson Maciel Sousa Campos is een 29-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Wanderson speelde was Internacional - Juventude op 2024-07-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wanderson Maciel Sousa Campos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wanderson Maciel Sousa Campos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wanderson Maciel Sousa Campos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wanderson Maciel Sousa Campos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wanderson Maciel Sousa Campos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wanderson Maciel Sousa Campos

Bekijk de matchen en statistieken van Wanderson Maciel Sousa Campos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wanderson Maciel Sousa Campos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wanderson

Achternaam

Maciel Sousa Campos

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

29 jaar

Geboortedatum

1994-10-07

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

São Luís

Afkomst

Brazilië

Lengte

175 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wanderson Maciel Sousa Campos mee voetbalt bij Internacional, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook