Walter Ramón Araújo Molinas

Biografie

Walter Ramón Araújo Molinas is een 28-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Walter Ramón speelde was Metropolitanos FC - Zamora FC op 2024-02-17.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Walter Ramón Araújo Molinas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Walter Ramón Araújo Molinas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Walter Ramón Araújo Molinas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Walter Ramón Araújo Molinas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Walter Ramón Araújo Molinas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Walter Ramón Araújo Molinas

Bekijk de matchen en statistieken van Walter Ramón Araújo Molinas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Walter Ramón Araújo Molinas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Walter Ramón

Achternaam

Araújo Molinas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

28 jaar

Geboortedatum

1995-09-05

Geboorteland

Paraguay

Afkomst

Paraguay

Lengte

173 cm

Gewicht

59 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Walter Ramón Araújo Molinas mee voetbalt bij Metropolitanos FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook