Walter Henrique da Silva

Biografie

Walter Henrique da Silva is een 34-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Walter Henrique speelde was River Plate - Atletico Paranaense op 2020-12-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Walter Henrique da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Walter Henrique da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Walter Henrique da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Walter Henrique da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Walter Henrique da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Walter Henrique da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Walter Henrique da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Walter Henrique da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Walter Henrique

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1989-07-22

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Recife

Afkomst

Brazilië

Lengte

176 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Walter Henrique da Silva mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook