Walter Cabrera Cañiza

Biografie

Walter Cabrera Cañiza is een 34-jarige voetballer uit Paraguay die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Walter speelde was Club Guarani - Sportivo Ameliano op 2023-03-07.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Walter Cabrera Cañiza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Walter Cabrera Cañiza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Walter Cabrera Cañiza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Walter Cabrera Cañiza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Walter Cabrera Cañiza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Walter Cabrera Cañiza

Bekijk de matchen en statistieken van Walter Cabrera Cañiza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Walter Cabrera Cañiza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Walter

Achternaam

Cabrera Cañiza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-01-07

Geboorteland

Paraguay

Geboorteplaats

Asunción

Afkomst

Paraguay

Lengte

175 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Walter Cabrera Cañiza mee voetbalt bij Sportivo Ameliano, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook