Walter Alejandro Gargano Guevara

Biografie

Walter Alejandro Gargano Guevara is een 39-jarige voetballer uit Uruguay die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Walter Alejandro speelde was Danubio - CA River Plate op 2023-11-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Walter Alejandro Gargano Guevara in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Walter Alejandro Gargano Guevara in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Walter Alejandro Gargano Guevara in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Walter Alejandro Gargano Guevara een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Walter Alejandro Gargano Guevara een assist heeft gegeven in de match.

Stats Walter Alejandro Gargano Guevara

Bekijk de matchen en statistieken van Walter Alejandro Gargano Guevara. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Walter Alejandro Gargano Guevara hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Walter Alejandro

Achternaam

Gargano Guevara

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1984-07-23

Geboorteland

Uruguay

Geboorteplaats

Paysandú

Afkomst

Uruguay

Lengte

168 cm

Gewicht

65 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Walter Alejandro Gargano Guevara mee voetbalt bij Uruguay, CA River Plate, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook