Wagner Leonardo Calvelo de Souza

Biografie

Wagner Leonardo Calvelo de Souza is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Wagner Leonardo speelde was Bragantino - Vitoria op 2024-06-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Wagner Leonardo Calvelo de Souza in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Wagner Leonardo Calvelo de Souza in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Wagner Leonardo Calvelo de Souza in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Wagner Leonardo Calvelo de Souza een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Wagner Leonardo Calvelo de Souza een assist heeft gegeven in de match.

Stats Wagner Leonardo Calvelo de Souza

Bekijk de matchen en statistieken van Wagner Leonardo Calvelo de Souza. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Wagner Leonardo Calvelo de Souza hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Wagner Leonardo

Achternaam

Calvelo de Souza

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-07-23

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Praia Grande

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Wagner Leonardo Calvelo de Souza mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook