Vytautas Gediminas Černiauskas

Biografie

Vytautas Gediminas Černiauskas is een 32-jarige voetballer uit Litouwen die meestal als doelman speelt. De laatste match die Vytautas Gediminas speelde was Rīgas FS - KAA Gent op 2021-08-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vytautas Gediminas Černiauskas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vytautas Gediminas Černiauskas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vytautas Gediminas Černiauskas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vytautas Gediminas Černiauskas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vytautas Gediminas Černiauskas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vytautas Gediminas Černiauskas

Bekijk de matchen en statistieken van Vytautas Gediminas Černiauskas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vytautas Gediminas Černiauskas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vytautas Gediminas

Achternaam

Černiauskas

Voetbalclub

Positie

Doelman

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1989-03-12

Geboorteland

Litouwen

Geboorteplaats

Panevėžys

Nationaliteit

Litouwen

Lengte

190 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vytautas Gediminas Černiauskas mee voetbalt bij Lithuania, Rīgas FS, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook