Vladimir Khvashchinskiy

Biografie

Vladimir Khvashchinskiy is een 34-jarige voetballer uit Wit-Rusland die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Vladimir speelde was FC Slutsk - Dinamo Minsk op 2024-06-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vladimir Khvashchinskiy in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vladimir Khvashchinskiy in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vladimir Khvashchinskiy in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vladimir Khvashchinskiy een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vladimir Khvashchinskiy een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vladimir Khvashchinskiy

Bekijk de matchen en statistieken van Vladimir Khvashchinskiy. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vladimir Khvashchinskiy hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vladimir

Achternaam

Khvashchinskiy

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

34 jaar

Geboortedatum

1990-05-10

Geboorteland

Wit-Rusland

Geboorteplaats

Bobruisk

Afkomst

Wit-Rusland

Lengte

179 cm

Gewicht

73 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vladimir Khvashchinskiy mee voetbalt bij Belarus, Dinamo Minsk, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook