Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira

Biografie

Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira is een 22-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Vitor Gabriel speelde was Juventude - America Mineiro op 2022-08-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira

Bekijk de matchen en statistieken van Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vitor Gabriel

Achternaam

Claudino Rego Ferreira

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

22 jaar

Geboortedatum

2000-01-20

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

184 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vitor Gabriel Claudino Rego Ferreira mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook