Vincent Kevin Créhin

Biografie

Vincent Kevin Créhin is een 32-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Vincent Kevin speelde was Chambly Thelle FC - Le Mans op 2020-03-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vincent Kevin Créhin in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vincent Kevin Créhin in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vincent Kevin Créhin in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vincent Kevin Créhin een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vincent Kevin Créhin een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vincent Kevin Créhin

Bekijk de matchen en statistieken van Vincent Kevin Créhin. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vincent Kevin Créhin hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vincent Kevin

Achternaam

Créhin

Voetbalclub

Positie

Aanvaller

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1989-01-21

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Quimper

Nationaliteit

Frankrijk

Lengte

169 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vincent Kevin Créhin mee voetbalt bij Le Mans, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook