Víctor Vázquez Solsona

Biografie

Víctor Vázquez Solsona is een 37-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Víctor speelde was Minerva Punjab - East Bengal op 2024-04-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Víctor Vázquez Solsona in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Víctor Vázquez Solsona in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Víctor Vázquez Solsona in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Víctor Vázquez Solsona een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Víctor Vázquez Solsona een assist heeft gegeven in de match.

Stats Víctor Vázquez Solsona

Bekijk de matchen en statistieken van Víctor Vázquez Solsona. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Víctor Vázquez Solsona hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Víctor Vázquez Solsona

Het laatste nieuws gerelateerd aan Víctor Vázquez Solsona. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Víctor

Achternaam

Vázquez Solsona

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1987-01-20

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Barcelona

Afkomst

Spanje

Lengte

180 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Víctor Vázquez Solsona mee voetbalt bij Toronto FC, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook