Victor James Osimhen

Biografie

Victor James Osimhen is een 25-jarige voetballer uit Nigeria die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Victor James speelde was Napoli - Bologna op 2024-05-11.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Victor James Osimhen in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Victor James Osimhen in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Victor James Osimhen in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Victor James Osimhen een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Victor James Osimhen een assist heeft gegeven in de match.

Stats Victor James Osimhen

Bekijk de matchen en statistieken van Victor James Osimhen. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Victor James Osimhen hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Victor James

Achternaam

Osimhen

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-12-29

Geboorteland

Nigeria

Geboorteplaats

Lagos

Afkomst

Nigeria

Lengte

185 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Victor James Osimhen mee voetbalt bij Napoli, Nigeria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook