Victor Gabriel Moura de Oliveira

Biografie

Victor Gabriel Moura de Oliveira is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Victor Gabriel speelde was Arouca - GIL Vicente op 2023-12-16.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Victor Gabriel Moura de Oliveira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Victor Gabriel Moura de Oliveira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Victor Gabriel Moura de Oliveira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Victor Gabriel Moura de Oliveira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Victor Gabriel Moura de Oliveira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Victor Gabriel Moura de Oliveira

Bekijk de matchen en statistieken van Victor Gabriel Moura de Oliveira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Victor Gabriel Moura de Oliveira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Victor Gabriel

Achternaam

Moura de Oliveira

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-01-04

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Victor Gabriel Moura de Oliveira mee voetbalt bij Arouca, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook