Víctor Danilo Mejía Mina

Biografie

Víctor Danilo Mejía Mina is een 30-jarige voetballer uit Colombia die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Víctor Danilo speelde was Huila - Bucaramanga op 2023-01-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Víctor Danilo Mejía Mina in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Víctor Danilo Mejía Mina in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Víctor Danilo Mejía Mina in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Víctor Danilo Mejía Mina een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Víctor Danilo Mejía Mina een assist heeft gegeven in de match.

Stats Víctor Danilo Mejía Mina

Bekijk de matchen en statistieken van Víctor Danilo Mejía Mina. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Víctor Danilo Mejía Mina hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Víctor Danilo

Achternaam

Mejía Mina

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

30 jaar

Geboortedatum

1993-02-04

Geboorteland

Colombia

Geboorteplaats

Caloto

Nationaliteit

Colombia

Lengte

182 cm

Gewicht

70 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Víctor Danilo Mejía Mina mee voetbalt bij Bucaramanga, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook