Víctor Andrés Meseguer Cavas

Biografie

Víctor Andrés Meseguer Cavas is een 24-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Víctor Andrés speelde was Valladolid - Oviedo op 2024-02-23.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Víctor Andrés Meseguer Cavas in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Víctor Andrés Meseguer Cavas in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Víctor Andrés Meseguer Cavas in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Víctor Andrés Meseguer Cavas een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Víctor Andrés Meseguer Cavas een assist heeft gegeven in de match.

Stats Víctor Andrés Meseguer Cavas

Bekijk de matchen en statistieken van Víctor Andrés Meseguer Cavas. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Víctor Andrés Meseguer Cavas hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Víctor Andrés

Achternaam

Meseguer Cavas

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1999-06-09

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Murcia

Afkomst

Spanje

Lengte

184 cm

Gewicht

81 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Víctor Andrés Meseguer Cavas mee voetbalt bij Valladolid, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook