Victor Alfonso Rossel Del Mar

Biografie

Victor Alfonso Rossel Del Mar is een 37-jarige voetballer uit Peru die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Victor Alfonso speelde was Sport Boys - Alianza Lima op 2019-07-14.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Victor Alfonso Rossel Del Mar in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Victor Alfonso Rossel Del Mar in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Victor Alfonso Rossel Del Mar in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Victor Alfonso Rossel Del Mar een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Victor Alfonso Rossel Del Mar een assist heeft gegeven in de match.

Stats Victor Alfonso Rossel Del Mar

Bekijk de matchen en statistieken van Victor Alfonso Rossel Del Mar. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Victor Alfonso Rossel Del Mar hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Victor Alfonso

Achternaam

Rossel Del Mar

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

37 jaar

Geboortedatum

1985-11-05

Geboorteland

Peru

Geboorteplaats

Lima

Nationaliteit

Peru

Lengte

179 cm

Gewicht

76 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Victor Alfonso Rossel Del Mar mee voetbalt bij Atletico Grau, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook