Vanderson de Oliveira Campos

Biografie

Vanderson de Oliveira Campos is een 23-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Vanderson speelde was Monaco - Clermont Foot op 2024-05-04.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Vanderson de Oliveira Campos in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Vanderson de Oliveira Campos in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Vanderson de Oliveira Campos in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Vanderson de Oliveira Campos een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Vanderson de Oliveira Campos een assist heeft gegeven in de match.

Stats Vanderson de Oliveira Campos

Bekijk de matchen en statistieken van Vanderson de Oliveira Campos. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Vanderson de Oliveira Campos hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Vanderson

Achternaam

de Oliveira Campos

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

2001-06-21

Geboorteland

Brazilië

Afkomst

Brazilië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Vanderson de Oliveira Campos mee voetbalt bij Monaco, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook