Unai Gómez Etxebarria

Biografie

Unai Gómez Etxebarria is een 20-jarige voetballer uit Spanje die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Unai speelde was Athletic Club - Girona op 2024-02-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Unai Gómez Etxebarria in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Unai Gómez Etxebarria in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Unai Gómez Etxebarria in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Unai Gómez Etxebarria een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Unai Gómez Etxebarria een assist heeft gegeven in de match.

Stats Unai Gómez Etxebarria

Bekijk de matchen en statistieken van Unai Gómez Etxebarria. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Unai Gómez Etxebarria hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Unai

Achternaam

Gómez Etxebarria

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2003-05-25

Geboorteland

Spanje

Geboorteplaats

Bermeo

Afkomst

Spanje

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Unai Gómez Etxebarria mee voetbalt bij Athletic Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook