Ulusoy Mert Kabasakal

Biografie

Ulusoy Mert Kabasakal is een 20-jarige voetballer uit Turkije die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Ulusoy Mert speelde was Kayserispor - Genclerbirligi op 2024-01-18.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Ulusoy Mert Kabasakal in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Ulusoy Mert Kabasakal in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Ulusoy Mert Kabasakal in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Ulusoy Mert Kabasakal een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Ulusoy Mert Kabasakal een assist heeft gegeven in de match.

Stats Ulusoy Mert Kabasakal

Bekijk de matchen en statistieken van Ulusoy Mert Kabasakal. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Ulusoy Mert Kabasakal hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Ulusoy Mert

Achternaam

Kabasakal

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2004-05-02

Geboorteland

Turkije

Geboorteplaats

Ankara

Afkomst

Turkije

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Ulusoy Mert Kabasakal mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook