Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue

Biografie

Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue is een 25-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Tomás speelde was Huétor Tájar - Albacete op 2022-11-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue

Bekijk de matchen en statistieken van Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tomás

Achternaam

Mascarenhas Lemos Reymão Nogue

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-07-14

Geboorteland

Portugal

Afkomst

Portugal

Lengte

188 cm

Gewicht

78 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tomás Mascarenhas Lemos Reymão Nogue mee voetbalt bij Albacete, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook