Tomás Alejandro Chancalay

Biografie

Tomás Alejandro Chancalay is een 23-jarige voetballer uit Argentinië die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Tomás Alejandro speelde was Banfield - Racing Club op 2022-08-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tomás Alejandro Chancalay in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tomás Alejandro Chancalay in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tomás Alejandro Chancalay in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tomás Alejandro Chancalay een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tomás Alejandro Chancalay een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tomás Alejandro Chancalay

Bekijk de matchen en statistieken van Tomás Alejandro Chancalay. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tomás Alejandro Chancalay hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tomás Alejandro

Achternaam

Chancalay

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1999-01-01

Geboorteland

Argentinië

Geboorteplaats

Viale

Nationaliteit

Argentinië

Lengte

179 cm

Gewicht

74 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tomás Alejandro Chancalay mee voetbalt bij Racing Club, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook