Toko Nzuzi Bundebele

Biografie

Toko Nzuzi Bundebele is een 31-jarige voetballer uit Democratische Republiek Congo die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Toko speelde was Sirius - IFK Goteborg op 2020-06-28.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Toko Nzuzi Bundebele in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Toko Nzuzi Bundebele in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Toko Nzuzi Bundebele in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Toko Nzuzi Bundebele een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Toko Nzuzi Bundebele een assist heeft gegeven in de match.

Stats Toko Nzuzi Bundebele

Bekijk de matchen en statistieken van Toko Nzuzi Bundebele. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Toko Nzuzi Bundebele hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Toko

Achternaam

Nzuzi Bundebele

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1990-11-20

Geboorteland

Democratische Republiek Congo

Geboorteplaats

Kinshasa

Nationaliteit

Democratische Republiek Congo

Lengte

171 cm

Gewicht

66 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Toko Nzuzi Bundebele mee voetbalt bij IFK Goteborg, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook