Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato

Biografie

Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato is een 31-jarige voetballer uit Madagascar die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Tokifandresena Rojolalaina speelde was Tshakhuma Madzivhadila - Elgeco Plus op 2022-10-15.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato

Bekijk de matchen en statistieken van Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag.

Voetballer wiki

Voornaam

Tokifandresena Rojolalaina

Achternaam

Andriamanjato

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

31 jaar

Geboortedatum

1992-08-11

Geboorteland

Madagascar

Geboorteplaats

Fianarantsoa

Afkomst

Madagascar

Lengte

182 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tokifandresena Rojolalaina Andriamanjato mee voetbalt bij Madagascar, Elgeco Plus, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook