Tokelo Anthony Rantie

Biografie

Tokelo Anthony Rantie is een 33-jarige voetballer uit Zuid-Afrika die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Tokelo Anthony speelde was Alanyaspor - Genclerbirligi op 2017-10-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tokelo Anthony Rantie in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tokelo Anthony Rantie in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tokelo Anthony Rantie in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tokelo Anthony Rantie een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tokelo Anthony Rantie een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tokelo Anthony Rantie

Bekijk de matchen en statistieken van Tokelo Anthony Rantie. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tokelo Anthony Rantie hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tokelo Anthony

Achternaam

Rantie

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1990-09-08

Geboorteland

Zuid-Afrika

Geboorteplaats

Parys

Afkomst

Zuid-Afrika

Lengte

172 cm

Gewicht

68 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tokelo Anthony Rantie mee voetbalt bij South Africa, Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook