Tihomir Kostadinov

Biografie

Tihomir Kostadinov is een 27-jarige voetballer uit Noord-Macedonië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Tihomir speelde was Wisla Krakow - Piast Gliwice op 2022-04-03.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tihomir Kostadinov in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tihomir Kostadinov in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tihomir Kostadinov in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tihomir Kostadinov een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tihomir Kostadinov een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tihomir Kostadinov

Bekijk de matchen en statistieken van Tihomir Kostadinov. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tihomir Kostadinov hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tihomir

Achternaam

Kostadinov

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-03-04

Geboorteland

Noord-Macedonië

Geboorteplaats

Skopje

Afkomst

Noord-Macedonië

Lengte

179 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tihomir Kostadinov mee voetbalt bij Piast Gliwice, North Macedonia, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook