Tibo Persyn

Biografie

Tibo Persyn is een 20-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Tibo speelde was Club Brugge - Beerschot op 2021-08-22.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tibo Persyn in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tibo Persyn in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tibo Persyn in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tibo Persyn een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tibo Persyn een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tibo Persyn

Bekijk de matchen en statistieken van Tibo Persyn. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tibo Persyn hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Tibo Persyn

Het laatste nieuws gerelateerd aan Tibo Persyn. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Tibo

Achternaam

Persyn

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

20 jaar

Geboortedatum

2002-03-13

Geboorteland

België

Nationaliteit

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tibo Persyn mee voetbalt bij FC Eindhoven, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook