Tiberiu Ionuț Căpușă

Biografie

Tiberiu Ionuț Căpușă is een 25-jarige voetballer uit Roemenië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Tiberiu Ionuț speelde was Uta Arad - Petrolul Ploiesti op 2024-02-24.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tiberiu Ionuț Căpușă in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tiberiu Ionuț Căpușă in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tiberiu Ionuț Căpușă in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tiberiu Ionuț Căpușă een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tiberiu Ionuț Căpușă een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tiberiu Ionuț Căpușă

Bekijk de matchen en statistieken van Tiberiu Ionuț Căpușă. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tiberiu Ionuț Căpușă hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tiberiu Ionuț

Achternaam

Căpușă

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

25 jaar

Geboortedatum

1998-04-06

Geboorteland

Roemenië

Geboorteplaats

Bacău

Afkomst

Roemenië

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tiberiu Ionuț Căpușă mee voetbalt bij Romania, Chindia Targoviste, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook