Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues

Biografie

Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues is een 32-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Tiago Filipe speelde was Giresunspor - Genclerbirligi op 2023-12-19.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues een assist heeft gegeven in de match.

Stats Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues

Bekijk de matchen en statistieken van Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Tiago Filipe

Achternaam

Sousa Nóbrega Rodrigues

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

32 jaar

Geboortedatum

1992-01-29

Geboorteland

Portugal

Geboorteplaats

Vila Real

Afkomst

Portugal

Lengte

177 cm

Gewicht

72 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Tiago Filipe Sousa Nóbrega Rodrigues mee voetbalt bij Genclerbirligi, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook