Thomas Wildemeersch

Biografie

Thomas Wildemeersch is een 24-jarige voetballer uit België die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Thomas speelde was Francs Borains - Club Brugge op 2019-09-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thomas Wildemeersch in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thomas Wildemeersch in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thomas Wildemeersch in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thomas Wildemeersch een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thomas Wildemeersch een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thomas Wildemeersch

Bekijk de matchen en statistieken van Thomas Wildemeersch. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thomas Wildemeersch hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Thomas

Achternaam

Wildemeersch

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

2000-01-18

Geboorteland

België

Afkomst

België

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thomas Wildemeersch mee voetbalt bij RAAL La Louvière, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook