Thomas Poppler-Isherwood

Biografie

Thomas Poppler-Isherwood is een 23-jarige voetballer uit Zweden die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Thomas speelde was Malmo FF - Ostersunds FK op 2020-12-06.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thomas Poppler-Isherwood in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thomas Poppler-Isherwood in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thomas Poppler-Isherwood in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thomas Poppler-Isherwood een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thomas Poppler-Isherwood een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thomas Poppler-Isherwood

Bekijk de matchen en statistieken van Thomas Poppler-Isherwood. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thomas Poppler-Isherwood hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Thomas

Achternaam

Poppler-Isherwood

Voetbalclub

Positie

Verdediger

Leeftijd

23 jaar

Geboortedatum

1998-01-28

Geboorteland

Zweden

Nationaliteit

Zweden

Lengte

195 cm

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thomas Poppler-Isherwood mee voetbalt bij Ostersunds FK, ...

Deze website is nog in ontwikkeling.
Heb je een opmerking of heb je een fout ontdekt?
Stuur dan een berichtje via Facebook messenger op Facebook.
Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook