Thierry Rua Moutinho

Biografie

Thierry Rua Moutinho is een 33-jarige voetballer uit Portugal die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Thierry speelde was Kallithea - Olympiakos Piraeus II op 2023-10-01.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thierry Rua Moutinho in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thierry Rua Moutinho in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thierry Rua Moutinho in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🀜. De voetbal geeft aan dat Thierry Rua Moutinho een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thierry Rua Moutinho een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thierry Rua Moutinho

Bekijk de matchen en statistieken van Thierry Rua Moutinho. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thierry Rua Moutinho hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Thierry

Achternaam

Rua Moutinho

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1991-02-26

Geboorteland

Zwitserland

Geboorteplaats

Genève

Afkomst

Portugal

Lengte

178 cm

Gewicht

75 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thierry Rua Moutinho mee voetbalt bij Levadiakos, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook