Thiago Heleno Henrique Ferreira

Biografie

Thiago Heleno Henrique Ferreira is een 33-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Thiago Heleno speelde was Atletico-MG - Atletico Paranaense op 2021-12-12.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thiago Heleno Henrique Ferreira in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thiago Heleno Henrique Ferreira in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thiago Heleno Henrique Ferreira in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thiago Heleno Henrique Ferreira een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thiago Heleno Henrique Ferreira een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thiago Heleno Henrique Ferreira

Bekijk de matchen en statistieken van Thiago Heleno Henrique Ferreira. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thiago Heleno Henrique Ferreira hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Thiago Heleno

Achternaam

Henrique Ferreira

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

33 jaar

Geboortedatum

1988-09-17

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Sete Lagoas

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

185 cm

Gewicht

84 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thiago Heleno Henrique Ferreira mee voetbalt bij Atletico Paranaense, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook