Thiago Ferreira Lopes

Biografie

Thiago Ferreira Lopes is een 27-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als middenvelder speelt. De laatste match die Thiago speelde was CRB - Vitoria op 2023-09-10.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thiago Ferreira Lopes in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thiago Ferreira Lopes in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thiago Ferreira Lopes in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thiago Ferreira Lopes een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thiago Ferreira Lopes een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thiago Ferreira Lopes

Bekijk de matchen en statistieken van Thiago Ferreira Lopes. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thiago Ferreira Lopes hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Thiago

Achternaam

Ferreira Lopes

Huidige teams

Positie

Middenvelder

Leeftijd

27 jaar

Geboortedatum

1996-10-27

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Mogi Mirim

Afkomst

Brazilië

Lengte

178 cm

Gewicht

71 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thiago Ferreira Lopes mee voetbalt bij Vitoria, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook