Thiago Emiliano da Silva

Biografie

Thiago Emiliano da Silva is een 39-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Thiago Emiliano speelde was Cuiaba - Fluminense op 2024-07-21.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thiago Emiliano da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thiago Emiliano da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thiago Emiliano da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thiago Emiliano da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thiago Emiliano da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thiago Emiliano da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Thiago Emiliano da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thiago Emiliano da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Thiago Emiliano da Silva

Het laatste nieuws gerelateerd aan Thiago Emiliano da Silva. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Thiago Emiliano

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

39 jaar

Geboortedatum

1984-09-22

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Rio de Janeiro

Afkomst

Brazilië

Lengte

183 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thiago Emiliano da Silva mee voetbalt bij Chelsea, Brazil, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook