Thalisson Kelven da Silva

Biografie

Thalisson Kelven da Silva is een 24-jarige voetballer uit Brazilië die meestal als verdediger speelt. De laatste match die Thalisson Kelven speelde was Cuiaba - Juventude op 2022-08-13.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Thalisson Kelven da Silva in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Thalisson Kelven da Silva in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Thalisson Kelven da Silva in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Thalisson Kelven da Silva een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Thalisson Kelven da Silva een assist heeft gegeven in de match.

Stats Thalisson Kelven da Silva

Bekijk de matchen en statistieken van Thalisson Kelven da Silva. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Thalisson Kelven da Silva hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Voetballer wiki

Voornaam

Thalisson Kelven

Achternaam

da Silva

Huidige teams

Positie

Verdediger

Leeftijd

24 jaar

Geboortedatum

1998-05-07

Geboorteland

Brazilië

Geboorteplaats

Ji-Paraná

Nationaliteit

Brazilië

Lengte

189 cm

Gewicht

79 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Thalisson Kelven da Silva mee voetbalt bij Juventude, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook