Teddy Chevalier

Biografie

Teddy Chevalier is een 36-jarige voetballer uit Frankrijk die meestal als aanvaller speelt. De laatste match die Teddy speelde was Francs Borains - KSMK Deinze op 2023-11-25.

geplande wedstrijden

Een overzicht van matchen waarbij Teddy Chevalier in de ploeg zit. Het is niet gegarandeerd dat Teddy Chevalier in de opstellingen voor deze matchen zal aanwezig zijn. Controleer hiervoor de nieuwsfeeds van de club.

gespeelde wedstrijden

Dit zijn de wedstrijden waarbij Teddy Chevalier in de basis stond. Bij iedere match zie je ofwel een voetbal icoon ⚽ of een fistbump 🤜. De voetbal geeft aan dat Teddy Chevalier een goal heeft gemaakt in de match en de fistbump geeft aan dat Teddy Chevalier een assist heeft gegeven in de match.

Stats Teddy Chevalier

Bekijk de matchen en statistieken van Teddy Chevalier. Op dit moment verzamelen we alle gespeelde matchen en statistieken sinds 2019 en tot vandaag. Voor Teddy Chevalier hebben we ook transfers in onze database. Klik op de transfers knop om meer over zijn transfers te weten te komen.

Nieuws over voetballer Teddy Chevalier

Het laatste nieuws gerelateerd aan Teddy Chevalier. Opstellingen, transfergeruchten, weetjes, loon, salaris, carrière, blessures, enz...

Voetballer wiki

Voornaam

Teddy

Achternaam

Chevalier

Huidige teams

Positie

Aanvaller

Leeftijd

36 jaar

Geboortedatum

1987-06-28

Geboorteland

Frankrijk

Geboorteplaats

Denain

Afkomst

Frankrijk

Lengte

178 cm

Gewicht

77 kg

Teamgenoten

Een lijst van spelers waar Teddy Chevalier mee voetbalt bij Francs Borains, ...

Volg Voetbaluitslagen.be op Facebook